Karjana Alexandrova Hagen © 2008 • Privacy Policy • Terms of Use

Dette mener Karjana...

Ut på tur aldri sur heter det.. Vel om jeg hadde begått meg ut på en så her

omfattende skitur hadde ikke humøret mitt vært på topp i alle fall.
Etter de første bildene og tekstene jeg mottok fra skigåerne, misunnet jeg ikke akkurat
deres ferie. At de betrakter dette som en ferie er jo sykt i seg selv nesten.

Snakket med tante Eva her forleden, og hun var helt enig at soving i 20- og gåing i så hard motvind, ikke frista så veldig.

De har jo og fått endel oppmerksomhet av de lokale avisene, og de to skigåerne er jo så gla i å være i media lyset at de svarer på alt og ingenting og uttaler seg om de fenuligste ting, spør du meg. Men det er jo ikke så rart, for når man begir seg ut på en så omfattende tur som Norge på langs, er du vel ikke reiktig god i hodet?
Feil sier kansje noen, for noen er jo dette en drøm for livet. Man kan vel skjønne de natur menneskene i landet at dette faktisk kan være en drøm, og for spesielt Kjell er jo dette en drøm som går i oppfyllelse. Men for oss som ikke er så interesert i det her natur greiene, kan jo en slik tur virke ganske absurd. Som for eksempel meg.

Men hver sin smak. Jeg er bare glad jeg kan legge meg i an varm seng og ta en varm dusj når jeg vil, Å ligge å fryse så du skjelver om kvelden og lukte like godt som huskey hundene som er med er ikke min drøm, for å si det sånn :) Men skigåerne trives, og det er vel det viktigste. Nå er jo gjesteboka kommet opp og, så håper  folk skriver hilsner der.____________________________________________

Etter en dag på Haukeliseter og etter en dag med masse masse gåing er de to gåerne på vei hjem. Utslitte etter mandagens gå økt kan jeg tenke meg at det blir litt godt å komme seg hjem. Er jo kjipt at de ikke får fullført denne måneden, men man må vel ta hensyn til været og føet! :)

Men skal ikke klage. Blir utrolig godt å få hjem Kjell og MAMMAEN MIN :D Gleder meg til å se begge to :)


______________________________________________

 

Nå har de trasket og godt i flere dager. De lukter sikkert kjempegodt nå :) I morgen ( Lørdag ) skal de til Haukeliseter. Der de endelig får tatt en velfjortjent dusj(regner jeg med) og få i seg noe skikkelig mat og ikke det tørre greiene de bærer med seg på turen :D Kan tenke meg at det blir bra.

 

______________________________________________

 

Det er syv dager siden galingene begynte sin Norge på langs tur. I dag, den 7.Okt forlater de sivilisasjonen og går inn i fjellheimen. De neste tolv dagene må de leve med bare hverandre og tørrmaten de har med seg på turen. Det er ikke det at de ikke synes det er koslelig. Alle har jo sine interesser, jeg bare øsnker de en god tur og håper de ikke kommer til å savne den gode maten de har fått servert de forskjellige plassene de siste dagene ;)

_____________________________________________

 

Da er det 5.oktober. Kjell og mamma har gått i fem dager nå. For min del så er jeg ikke misunnelig i det heletatt. Selv om en måndes ferie høres ganske digg ut. Men jeg får iallefall dusje når jeg vil og spise det jeg vil, mens de to turgåerne må leve i de samme klærne uten en god varm dusj i en månde og leve på den samme maten :) hihi. For mamma sin del er det bra at Kjell har med seg litt deodorant og et ekstra undertøy skift.  Det unner jeg henne virkelig! :D

 

Nå skal jeg gå å ta av vaarm god og laang dusj. Håper turgåerne trives ute i regnet. :)

 

_____________________________________________

 

Motbakke.net

Sånn går no dagan…
Dagbok Oktober
Dagbok November-Desember
Dagbok Januar-April

Gjestebok

Erfaringer

Her går vi

4 Turkamerater

Kjell i snøskred

Langs den norsk - russiske grensa

Dividalen - Altevatn

Skibotten - Altevatn

Altevatn rundt

Avisutklipp

 

Sponsorer:

Fjellguiden
Hovedsponsor

Rema 1000
Hva vi spiser

Bardu Sporten
Hva vi har på oss


Troll Hundefor
Hundefor

Ingeniørbataljonen
Kart